Krijn

Mijn passie ligt in de culinaire sector. Werken met restaurants en topchefs. Het vastleggen van producten en/of gerechten in combinatie met sfeer en mensen.

In 2016 ben ik begonnen met fotograferen tijdens mijn studie op de Hotelschool (Hotel Management School Maastricht). Sinds ik afgestudeerd ben in 2020 ben ik full-time bezig met fotografie (en video). De meeste klanten komen uit de foodservice wereld. = Alles gerelateerd aan horeca.

Denk hierbij naast restaurants aan leveranciers, magazine of retail. Voorbeelden van klanten zijn; Gault&Millau (restaurantgids), Nespresso, Entree Magazine of Bidfood (horeca-groothandel).

Maar voor andere klanten zoals een jachtwerf, wieler-kleding merk, tandartsenbeurs of tafellampen merk maak ik ook tijd! Variatie verveelt nooit.

Specialiteiten:

Food fotografie

×

Hi!

Heb je een vraag of zou je meer informatie willen ontvangen? Geef het dan via Whatsapp aan, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

× Hoe kan ik je helpen?