Great place to work.

 

Great Place to Work helpt bedrijven met goed werkgeverschap. Ieder jaar reiken zij certificaten uit voor de meest vooruitstrevende werkgevers, en dit jaar werd de uitreiking extra kracht bijgezet door de Walk Your Talk campagne. De boodschap? Voeg de daad bij het woord, en sta voor waar je in gelooft.
portret fotografie

Wat we hebben gedaan.

Na het succes van de Great Place To Work Nederland verkiezing in 2022 zijn wij, samen met VideoBird, dit jaar weer gevraagd door The Oval Office om de verkiezing en bijbehorende uitreiking te fotograferen en te filmen.

The Oval Office is een experience-driven communicatiebureau dat de beleving van mensen centraal stelt in elke campagne.
Samen met The Oval Office hebben we een plan gemaakt over Hoe?, Wat?, en Waar? we de 40 Nederlandse genomineerde bedrijven het beste op de foto konden zetten.

Deze foto’s konden de genomineerden vervolgens gebruiken om via hun social-mediakanalen te laten weten dat ze genomineerd waren voor Best Workplace Nederland 2023.

Het idee.

Dit jaar was het idee om alle genomineerden te fotograferen in de setting van een protestmars voor beter werkgeverschap. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het organisatorisch het beste was om de genomineerden hiervoor naar Photobird te laten komen, waar wij de beschikking hebben over een grote studioruimte waar alles aanwezig is voor een succesvolle fotoshoot.

We hebben drie foto’s van bekende Utrechtse locaties gebruikt als achtergrond voor de “protestmars” foto’s, omdat daar de uitreiking van Best Workplace Nederland 2023 zou plaatsvinden. Met het maken van de “protestmars” foto’s zijn wij drie dagen bezig geweest en tussen de bedrijven door hebben we 5 portretten gemaakt die later tentoongesteld zijn tijdens de uitreiking.

Deze portretten werden gemaakt van mensen die als erg talentvol werden gezien door hun bedrijf, ondanks- of misschien wel dankzij – de moeilijke weg die zij bewandeld hebben.

Na de protestmars werden de groepen ontvangen op de plek waar de winnaars bekendgemaakt werden. Daar konden de genomineerden nog op de foto in de photobooth en hebben we ze op de foto gezet voor een “presswall”. Van de campagne als geheel is daarnaast ook een “Behind the Scenes” film gemaakt door Videobird.

portret mars fotografie

Op de dag zelf vond naast de uitreiking ook een daadwerkelijke “protestmars” plaats door de binnenstad van Utrecht waarbij de genomineerden langs meerdere punten kwamen waar men opdrachten kon doen.

Neem contact met ons op.

Heb je zelf ideeën of plannen voor een fotografie campagne en zou je even willen sparren over de mogelijkheden en valkuilen?

 

×

Hi!

Heb je een vraag of zou je meer informatie willen ontvangen? Geef het dan via Whatsapp aan, dan zal ik zo snel mogelijk reageren.

× Hoe kan ik je helpen?